Velkommen til Syartisten

Mine favorit hobbyer er: Håndarbejde

Jeg bruger Bernina Software v7. Jeg er den meget heldige ejer af lidt forskellige symaskiner som hver har deres eget formål. I dag er en symaskiner jo så meget mere.

 Jeg elsker at lege med mit software program og se hvad jeg kan få ud af bare at klikke løs med musen, meget interessant og vildt spændende!

Et hul i noget tøjet kan fluks lukkes ved at brodere noget ovenpå, så ser det faktisk ud som om broderiet altid har været der.

Der er så mange muligheder, det er faktisk kun fantasi og økonomi der sætter grænsen.

Mange designs jeg laver kan være fra Cliparts, som kan være både helt almindelige eller sågar eksklusive, hvilket er sjældent da de er hundedyre.

 Meget er også helt designet 100% af mig selv. Jeg er også vild med at hækle og strikke, jeg kan bare ikke lade være.

Jeg broderer ikke logo for andre, - i givet fald bedes du henvende dig til professionelle firmaer !!

Jeg laver ind imellem noget strikket, syet og hæklet som lægges ud til salg og skulle dette have din interesse er du velkommen til at købe/bestille dog skal du lige være opmærksom på at porto selvfølgeligt betales af dig.

Hvis du er interesseret,  kan du finde dette under "Homemade"!

Jeg elsker at lege med med bruge (nye) rester. Sy gammelt stof/(ting) om til nyt og helt andre ting,

Genbrug er ret godt og det er ret fascinerende hvad der kan komme ud af det og der er så mange resurser derude der bare venter på at blive brugt.

Tag et kig rundt i dit eget hjem og læg mærke til hvor meget faktisk der er syet - Du bliver ret overrasket.

Jeg er førtidspensionist på den gamle ordning og dårligt gående grundet svær bækkenløsning og for lidt over 3 år siden brækkede jeg min fod ved et fald og det er langt fra i orden og bliver det næppe da der er opstået CRPS også kaldet reflexdystrofi i mit højre ben fra knæet og ned i foden hvilket betyder jeg at jeg kørestols og krykkebruger.

Jeg har desværre også et meget dårligt syn, minus 21.75 på begge øjne.

Dette gør at jeg desværre sjældent kommer ud som jer andre, - så jeg skaber mig en hverdag herhjemme som deles med mine symaskiner, computer og internettet og kæledyr.

Alt hvad der sælges fra denne side hjælper til med at dække udgifterne til denne hjemmeside og til at betale service på mine maskiner.

Håber du blev lidt klogere på hvem jeg er og har du ydereligere spørgsmål om er du velkommen til at skrive til mig via mail knappen på forsiden.

Venlige Hilsener, Anette

In English, please click!